avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara,mama mea rezidenta în Italia din 1999 ,in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara,mama mea rezidenta în Italia din 1999 ,in 2009 a ...

Bună seara,mama mea rezidenta în Italia din 1999 ,in 2009 a avut un accident vascular după a primit 32%de invaliditate. Poate acest procent sa o ajute sa iasă mai devreme la pensie?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Februarie 2025
Natyrostah, utilizator

Alte discuții în legătură

Este posibil sa primesc pensie de invaliditate din italia si romania? Adinaionela2014 Adinaionela2014 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri privind situatia mamei mele in varsta de 50 de ani. Din pacate dupa 17 ani de munca in Romania si 11 in ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate Ștefan27061986 Ștefan27061986 Bună ziua, Va rog să mă ajute și pe mine cineva cu o informație dacă se poate. Am 32 de ani,am lucrat 5ani in Italia și acum sunt in pensiei de ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie mm1232 mm1232 Buna seara , acum 9 luni mama mea a depus un dosar pentru acordarea pensiei de invaliditate. In luna ianuarie (dupa 7luni )a fost chemata pentru internare la ... (vezi toată discuția)