avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Pensie de invaliditate

Bună ziua,
Va rog să mă ajute și pe mine cineva cu o informație dacă se poate.
Am 32 de ani,am lucrat 5ani in Italia și acum sunt in pensiei de invaliditate,de un an mi-au oprit pensia pe motiv că m-am vindecat, mi-am pus avocat și am redobândi pensia fără a mai merge la comisie în fiecare an în Italia.Intre timp am rămas fără rezidență,acum avocatul îmi zice că o să primesc bani din urmă până la data când mi-a expirat cartea de identitate italiană (27/06/2018) restul ,până azi si in continuare o sa îi primesc când o să am carte de identitate italiană valabilă. Aș dori să știu dacă este nevoie de rezistență în Italia pentru a-mi primi pensia lunar dacă am decizia de pensionare permanenta de la tribunalul din Italia. Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:16, 18 Ianuarie 2019
Buna seara,

Unde locuiti in acest moment?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in italia georgeromania georgeromania Va deranjez cu o intrebare la care caut raspuns de ceva timp.Situatia sta in felul urmator:Sunt cetatean roman.Am detinut permis de conducere eliberat de ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate italia Nedelea Ionel Nedelea Ionel Bună ziua sunt o persoana cu handicap locomotor vreau să știu dacă aplic pentru pensie de handicap în italia, eu în românia am acea indemnizație ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie in urma divortului marianastanciu2018 marianastanciu2018 Prin divort am revenit la numele de fata Bunaciu,dar fiind rezidenta Italia, cu pensie de invalidità civile,cu un infarct si 5 stenturi si 3 interventuri la ... (vezi toată discuția)