avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua,dacă am o hotărâre judecătorească ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua,dacă am o hotărâre judecătorească stabilita în ...

Bună ziua,dacă am o hotărâre judecătorească stabilita în tara pentru pensia alimentara și fostul soț lucrează de câțiva ani în Bruxelles,pot sa primesc pensia raportata la salariu lui de acolo și nu la minimul pe economie din tara ?

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara elli20 elli20 Am inteles ca pensia alimentara se calculeaza 25% din salariul sotului.Insa daca el nu lucreaza cat o sa primeasca copilul meu? Daca nu lucreaza cu carte de ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca fostul sot lucreaza legal sau ilegal in franta??? Mary_maya Mary_maya Buna ziua..Am si eu o rugaminte...Cum as putea afla daca fostul sot lucreaza legal sau ilegal in Franta?E plecat din ianuarie 2014 si nu plateste pensie ... (vezi toată discuția)
Cum primesc pensia alimentara platita din strainatate casanova30bc casanova30bc Buna ziua ,sunt un parinte care am terminat procesul de divort,am primit hotararea in care se mentioneaza clar ca am castigat custodia copilului in varsta de 7 ... (vezi toată discuția)