avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un prieten spune sa intreb urmatorul lucru./.Joaca cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un prieten spune sa intreb urmatorul lucru./.Joaca cu concursul ...

Un prieten spune sa intreb urmatorul lucru./.Joaca cu concursul de cigarete Pal Mall si la intregistrare era cerute sa fotografieze direct din laptop C.I A cuma ulterior este speriat.Pot sa intample ceva rau ,ca ulterior a inceput sa gandeasca la acest caz.Dar nici inregistrarea na reusit dupa ce- a incarcat C.artea de Identitate.Foarte frumos cersa dati un raspuns si multumesc deja inainte.

Alte discuții în legătură

Copil pierdut in mall cassy cassy azi verisoara mea, mergand la mall pt cumparaturi, a lasat-o pe fetita ei de 3 ani la joaca in spatiul special amenjat in acest scop. dupa circa 40 min de ... (vezi toată discuția)
Ziua buna! va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in urma unei ... Robsi Robsi Ziua buna! Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in urma unei situatii foarte neplacute azi, in urma cu 2 ore, cu 2 controlori STB pe linia tramvaiului ... (vezi toată discuția)
O problema cu un servce it marcu1989 marcu1989 Salut prieteni!! am si eu o intrebare pentru voi ! daca ma puteti ajuta s pe mine cu un sfat sa sa ma indrumati ce sa fac !! In luna octombrie - noiebrie ... (vezi toată discuția)