avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o speta, mai precis ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o speta, mai precis sunt in ...

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o speta, mai precis sunt in litigiu pentru o casa la tara batraneasca, am solicitat acum 2 ani la primarie un cerificat fiscal cu valoarea impozabila a casei si anexelor, anul acesta tribunalul mi a cerut inc a un certificat fiscal cu valoarea anexelor si a casei, valoare lor fiind cu mult diferita fata de acum 2 ani, adica mult mai mare. Poate sa ma lamureasca cineva de ce ia crescut valoarea in contextul in care casa este din 1953 si se deterioreaza pe zi ce trece! Nu ar fi trebuit sa ii scada valoarea? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:46, 23 Februarie 2025
valorile de referinta se stabilesc anual prin HCL. aceste valori nu sunt contabile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare casa batraneasca de vanzare Moraru D Moraru D Buna ziua ! Cum as putea orientativ evalua o casa batraneasca de vanzare cu terenul ei ? Pe scurt : sunt 3 moștenitori cu cote diferite , am pus casa in ... (vezi toată discuția)
Caz de succesiune terenuri intravilane,, 2 case si extravilane + asbinvest asbinvest Buna ziua ! Sint mostenitor pentru parcele de terenuri extravilane si intravilane , respectiv doua case tip vechi ( din valatuci ) si doresc sa deschid ... (vezi toată discuția)
Coproprietari prin mostenire ppp974273 ppp974273 Buna ziua, Sora si fratele au devenit prin mostenire coproprietarii casei parintesti de la tara, fiecare avand certificatul de mostenitor si platind ... (vezi toată discuția)