avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... .Intrebarea este ce faci daca nu esti proprietar dar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

.Intrebarea este ce faci daca nu esti proprietar dar statul roman ...

.Intrebarea este ce faci daca nu esti proprietar dar statul roman sau primaria din localitatea de resedinta vrea impozit pe terenul pentru care nu esti proprietar.Funy !
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:42, 23 Februarie 2025
ceri mai intai de la primarie un extras al registrului agricol
Ultima modificare: Duminică, 23 Februarie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren ipop ipop buna Avem un teren intravilan cumparat de strabunica cu contract de V/C inregistrat in cf din 1938, inscris in registrul agricol 1959-1963 al acesteia si ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pentru a obtine titlul de proprietate pentru un teren mostenit de la parinti ileana mindru ileana mindru Ma numesc Mindru Ioan si va rog sa ma ajutati cu un sfat.Sunt crescator de animale si am vrut sa accesez masura 141 pentru sprijinirea fermelor de ... (vezi toată discuția)
Teren cu cladiri, teren retrocedat dar nu cladirile tobescu tobescu Buna seara, as vrea sa va supun un caz, multumesc pentru raspuns/ Am obtinut titlul de proprietate pentru un teren dupa decesul tatalui meu. Pe acest teren ... (vezi toată discuția)