avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua, Un furnizor mi-a solicitat insolventa. In ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua, Un furnizor mi-a solicitat insolventa. In urma cu ...

Buna ziua,

Un furnizor mi-a solicitat insolventa. In urma cu 2 ani aveam o creanță de 600.000 lei ,eu achitând deja 500000 lei,practic peste 80% . Acum acel furnizor ,deși nu avem un contract cu clauze de penalizare,mi a solicitat pe lângă soldul rămas penalizări de 150.000 lei. Este legal? Am proces peste câteva zile pt că judecătorul mi-a dat termen o lună sa achit . Acum întrebările mele ar fi următoarele :
- daca nu mă prezint nici eu și nici furnizorul la proces,se da amânare sau se deschide procedura de insolventa?

2. Mă pot lega de penalizări ca să pot cere o nouă amânare?

3. Daca se pronunță începerea procedurii de insolventa de către judecător, pot face recurs sa pot câștiga timp pt a achita?

Ce mă sfătuiti sa fac?

Va mulțumesc pentru sprijinul acordat!

Alte discuții în legătură

Buna seara, detin o firma si 2 dintre furnizori mi-au solicitat ... tudorrrr1987 tudorrrr1987 Buna seara, Detin o firma si 2 dintre furnizori mi-au solicitat insolventa in instanta.Ideea e ca la primul termen de judecata s-a amanat pt luna ... (vezi toată discuția)
Penalizari in timpul procesului clanto clanto As vrea sa stiu daca se calculeaza penalizari pe perioada proceslui cu un furnizor. Am fost data in judecata de catre un furnizor pe un sold nereal de ... (vezi toată discuția)
Model de completare a acțiunii impotriva unui restantier alos alos Va rog sa ma ajutati cu un model de completare a acțiunii impotriva unui restantier. Marti e primul termen,am depus o somatie de plata impotriva lui,si ... (vezi toată discuția)