avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna Ziua ! Urmeaza SA ma casatoresc cu in cetatean ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna Ziua ! Urmeaza SA ma casatoresc cu in cetatean Irakian . ...

Buna Ziua !
Urmeaza SA ma casatoresc cu in cetatean Irakian .
Mai intai facem casatoria in Irak , dupa care venim in Romania pentru inregistrarea actelor .
Stiu CA SE fac verificari ( de cand NE cunoastem , si multe alte detalii ) .
Este obligatoriu SA facem nunta ? ( Pe acelasi motiv , care l- am mentionat mai Sus .)
Multumesc pentru timpul acordat !

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetatean strain non ue cristinamaria1986 cristinamaria1986 Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean irakian care locuieste in Norvegia de 2 ani. A avut cerere pentru azil politic in Norvegia dar ia fost respinsa pe ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean arab cu cetatean roman Alinagabryella Alinagabryella As vrea sa stiu ce acte sunt necesare pentru o casatorie intre un cetatean arab(irak) si o cetateana romana.Va multumesc! (vezi toată discuția)
Respingere transcriere certificate (de casatorie si de nastere la copii) irakiene in romania widadconstantin widadconstantin Sun cetatean roman, casatorita in Irak cu cetatean irakian, si avem 2 copii nascuti in Irak. Am inceput demersul transcrierii in Romania a certificatului de ... (vezi toată discuția)