avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cetatean arab cu cetatean roman
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cetatean arab cu cetatean roman

As vrea sa stiu ce acte sunt necesare pentru o casatorie intre un cetatean arab(irak) si o cetateana romana.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: widadconstantin , utilizator 12:08, 8 Aprilie 2017
Luati legatura cu starea civila unde urmeaza a va casatori. In principiu cetateanul strain are nevoie de o adeverinta de cutuma supralegalizata, de certificat de nastere supralegalizat, de pasaport cu viza, certificat medical. Pentru dvs. certif. de nastere, actul de identitate si certif. medical. Actele trebuie depuse personal de ambii soti inainte cu 10 zile de data casatoriei.
Buna, Alina

As dori sa stiu daca cumva ati avut probleme cu recunoasterea certificatului de nastere irakian.
Eu sunt casatorita in Irak cu sot irakian si vrem sa transcriem casatoria in romania
Nu ni se accepta certificatul de nastere irakian pt ca indica doar numele personal nu si de familie (al sotului)
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Căsătorie cu un strain Hanna15 Hanna15 Buna dacă vreau sa ma căsătoresc cu un strain( pakistanez) ce acte are nevoie... dacă le traduce din urdu in engleză in țara lui și dacă poate cere la ... (vezi toată discuția)
Casatoria unei persoane romane cu un strain (tunisia) liviastancu liviastancu Buna ziua, As dori sa-mi spuneti ce documente mi-ar trebui daca vreau sa ma casatoresc cu o persoana straina, mai exact o persoana din Tunisia. Amandoi suntem ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru casatoria cu un cetatean arab ramonaausfreiburg ramonaausfreiburg Sunt din Romania si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean arab.As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc mie si de ce acte are el nevoie.As dori sa mai stiu daca ... (vezi toată discuția)