avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare: ...

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare: eu am facut cursul de inspector SSM si sunt membru Comitet SSM, se considera acest fapt ca vechime in munca in SSM?daca eu sunt angajata pe post de economist pe.un alt departament? Domeniul.esre cel.al constructiilor avem 104 angajati. Mutumesc!!!

Alte discuții în legătură

Vechime ssm pt a-mi infiinta serviciu extern TuRa TuRa Buna ziua! Stiu ca pt a-mi putea infiinta Serv. Ext. am nevoie de cel putin 5 ani vechime. Intrebarea mea este: daca sunt incadrat ca si Cadru Tehnic PSI se ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca itm sa ceara obligatoriu cursul de inspector resurse umane? ovidiu7676 ovidiu7676 asta inseamna ca un economist va avea si un alt contract de munca cumul de functie resurse umane salarizare, respectiv chiar si un alt contract de munca ... (vezi toată discuția)
Inspector ssm sisica sisica Buna ziua ! Am absolvit un liceu teoretic, am terminat facultateade Stiinte Economice (momentan sunt economist) si acum m-am inscris la un master la ... (vezi toată discuția)