avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna, am pensie de 2230 lei . Pot da in judecata caci ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna, am pensie de 2230 lei . Pot da in judecata caci nu mi sa ...

Buna, am pensie de 2230 lei . Pot da in judecata caci nu mi sa marit pensia cu 12% de la 1 ian. 2025 conform legi , care este procedura si cat ma costa ???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:28, 24 Februarie 2025
Puteti promova o actiune in instanta, dar nimeni nu va poate spune cat costa exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli judecatoresti la marire pensie alimentara andreiionel andreiionel Daca fosta sotie ma da in judecata pentru marire pensie alimentara si isi ia avocat...la sfarsitul procesului..trebuie sa ii platesc cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara robertaarmena robertaarmena Buna seara! Conform sentintei judecatoresti, trebuie sa platesc pensie alimentara lunar 1/4 din venitul realizat; de la 1 februarie am ramas fara serviciu si ... (vezi toată discuția)
Eu de aproximativ o săptămână mi-am depus cererea de demisie ... Mayasan Mayasan Eu de aproximativ o săptămână mi-am depus cererea de demisie care nu mi-a acceptato nici in ziua de azi , A spus că îmi desface contractul de munca ... (vezi toată discuția)