avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna dimineața! Adresez o întrebare pentru a fi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna dimineața! Adresez o întrebare pentru a fi lămurit in ...

Buna dimineața! Adresez o întrebare pentru a fi lămurit in aceasta situație. In seara de sâmbătă 22 02 25 am fost oprit de poliția rutieră împreună cu poliția economica, mai exact eu lucrez pe taxi
Au făcut verificari la acte după care au scos zet pe ziua respectiva și au numărat banii care ai țineam la parasolar. Au confiscat banii respectivi de sus deoarece z nu iese cu banii de sus din simplu motiv clienții mai lasă tips plus au deschis torpedoul unde tin portofelul cu acte și bani , unde aveam inca ,1429 Ron care la rândul lor au confiscat și aia lăsând în proces verbal pentru respectivele sume
Acum întrebare aveau voie să facă așa ceva și care sunt pașii de a recupera sumele mai sus specificate . Vă mulțumesc o zi buna

Alte discuții în legătură

Itp expirat lory98 lory98 AM AVUT ITP EXPIRAT DE NUMAI 1 ZI,FIIND IN CURSA SI CU AJUTORUL RESTRICTIILOR DE CIRCULATIE EUROPENE(PT CAMOIANE) AM DEPASIT DATA VERIFICARII(SAMBATA ERA ... (vezi toată discuția)
Amendat de poliția locală ! AndreiKaps AndreiKaps După cum spune si titlul, recent am fost oprit pe un drum judetean de politia locala care nu era echipata nici macar cu un aparat radar. Aparent, agentul m a ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca conduci cu dovada expirata,dar ai primit scrisoarea de clasare a cazului (vineri ora 20 ) si nu ai ridicat permisul de la politie ? RazvanPlesa RazvanPlesa Am avut permisul retinut pt un accident, dupa 6 luni cazul a fost clasat, Dovada nu a fost prelungita pentru ca cazul a fost clasat, am astept scrisoarea ... (vezi toată discuția)