avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Doresc să angajez o persoană care s a pensionat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Doresc să angajez o persoană care s a pensionat anticipat pe ...

Doresc să angajez o persoană care s a pensionat anticipat pe caz de boala.Din cate am înțeles e de gradul 3.Se poate angaja aceasta persoană cu contract de munca la 4h fara să își piardă pensia?Daca da,taxele se plătesc la 8h sau la 4?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:03, 24 Februarie 2025
Da, poate fi angajata .. taxele se platesc la 4 ore/zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate gradul 3 alexenicolae alexenicolae Buna ziua, sunt angajat la o societatea comerciala , in ultimile luni am fost in concediu medical, am intrat la comisie si am primit decizie de pensionare ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala grad de invaliditate ii voicu35 voicu35 Buna ziua ,am si eu p broblema destul de grava si nu stiu de unde anume sa incep rezolvare ei sau daca are vreo rezolvare.Am un unchi care a iesit la pensie pe ... (vezi toată discuția)
Decizie interna incetare cim pentru pensionare de boala gr 3 nick_nr79 nick_nr79 Buna ziua , avem un angajat care are 120 zile de cm , azi e ultima zi (12.06.2013), iar cu data 11.06.2013 i s-a intocmit decizia cu gradul 3 , cu ce articol ... (vezi toată discuția)