avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, în octombrie 2024 am semnat o promisiune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, în octombrie 2024 am semnat o promisiune de vânzare-cumpărare ...

Bună ziua, în octombrie 2024 am semnat o
promisiune de vânzare-cumpărare pt un lit teren agricol extravilan, am primit un avans urmând ca la sfârșitul perioadei de preempțiune să semnăm contractul și să primesc restul sumei! Între timp am primit o notificare de expropriere a unei suprafețe de aproximativ 5% din totalul parcelei ( se lărgește în drum național)
Se poate vinde !? Dacă da, care ar fi procedura!?
Multumesc
Depinde daca mai vrea cumparatorul, de cand stiti despre procedura de expropriere, la ce pret sa mai vindeti, daca sunt clare implicatiile etc. Discutati cu un avocat.

Cumpărătorul dorește , problema este dacă există soluții pt încheierea contractului!!!

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Depinde daca mai vrea cumparatorul, de cand stiti despre procedura de expropriere, la ce pret sa mai vindeti, daca sunt clare implicatiile etc. Discutati cu un avocat.

In regula, stabiliti conditiile atunci cu el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune vanzare teren extravilan, am făcut la notar o promisiune de vânzare cumpărare ... emilia_florentina2006 emilia_florentina2006 Bună seara, am făcut la notar o promisiune de vânzare cumpărare teren extravilan, dar cumpărătorul nu îndeplinește condițiile prevazute de legea ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren extravilan agricol.vreau sa vand un teren agricol ( extravilan agricol ) . arendatorul ... fstver fstver Vreau sa vand un teren agricol ( extravilan agricol ) . Arendatorul si-a facut uz de dreptul de preemptiune si a acceptat pretul cerut. Dupa obtinerea tuturor ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare gratianmucea gratianmucea buna am un ap restituit prin l10 si intabulat,am facut un contr de vinz.,cump de mina in 2012 si am primit avans de 10000e ,restul se va achita la eliberarea ... (vezi toată discuția)