avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua !Dețin un teren intravilan arabil și aș ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua !Dețin un teren intravilan arabil și aș dori să transform în locuință ...

Bună ziua !Scriu aici în speranța unei opinii.Dețin un teren intravilan arabil și aș dori să transform în locuință ,o magazie deja existentă(este prezentă fizic dar nu în acte și are 22mp).Oare este posibil acest lucru?As dori sa ma mut acolo și sa o folosesc ca și dovadă de domiciliu.
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Transformare - teren intravilan arabil in intravilan construibil MihaiMih MihaiMih Buna ziua, Doresc sa achizitionez un teren in satul Capul Piscului, comuna Godeni, Arges. Terenul pe care il doresc este trecut ca fiind [b]\"intravilan ... (vezi toată discuția)
Regimul constructiilor pe un teren cu categoria de extravilan arabil andagro.constant andagro.constant Buna ziua, as dori sa achizitionez un teren arabil de 7000 mp ce are ca si categorie de folosinta \"extravilan arabil\". Acest teren este situat in spatele ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren/casa 2016 ContSters389532 ContSters389532 Buna ziua, Detin un teren de 1000mp in Bragadiru pe care am construit o casa/locuinta(100mp amprenta, nu am garaj, magazie etc) careia tocmai i-am facut ... (vezi toată discuția)