avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua,vă rog sa-mi spuneți ce prevede legea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua,vă rog sa-mi spuneți ce prevede legea 216/2024 în ...

Bună ziua,vă rog sa-mi spuneți ce prevede legea 216/2024 în privință ajutorului de deces.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 16:48, 24 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti legea aici: [ link extern ]
Nu prevede nimic legat de ajutorul de deces.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În caz că vă interesează valoarea actuală a ajutorului de deces, din 13 februarie este 8.620 lei în cazul decesului asiguratului sau pensionarului.
Aveți toate detaliile aici:
www.avocatnet.ro/articol_687...
Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2025
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de inmormantare petruta sain petruta sain Buna ziua! Daca decedatul a fost bolnav de diabet si era asigurat , putem beneficia de ajutor de inmormantare?? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu Nicolae milica Nicolae milica Buna ziua va rog frumos sami spuneti daca un bebelus care a trait doar 10 zile beneficiaza de ajutorul de anmormantare va multunesc (vezi toată discuția)
Ajutor de deces Elena Bagyinka Elena Bagyinka Buna ziua,mi-a decedat un cumnat,el nu mai lucra de o luna pur si simplu nu a mai mers la lucru ,avem dreptul la ajutor de inmormantare sau deces? Multumesc ... (vezi toată discuția)