avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! La ce trebuie sa tin cont daca doresc sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! La ce trebuie sa tin cont daca doresc sa cumpar un ...

Buna ziua !
La ce trebuie sa tin cont daca doresc sa cumpar un teren intravilan foarte aproape de oras?
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: itun , utilizator 10:54, 26 Februarie 2025
Buna ziua, se foarte multe aspecte, exemplificativ: cartea funciara, certificat urbanism, clauze contraxtuel, etc. Pentru o analiza detaliata pe baza de documente, luati legatura cu un avocat.
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea terenului din circuitul agricol (arabil si vie) krux krux Buna Ziua. Detin o suprafata de teren de 1070 mp. Acesta este compus din 185 mp arabil si din 885 mp vie, terenul fiind in intravilanul orasului. Aceste ... (vezi toată discuția)
Incredibil!!buna ziua, am urmatoarea situatie: in decembrie 2023 am achizitionat ... NMnm NMnm Buna ziua, Am urmatoarea situatie: In decembrie 2023 am achizitionat un teren intravilan de aproximativ 6000 mp .....atat in cartea funciara,cat si in ... (vezi toată discuția)
Buna seara, doresc sa achizitionez un teren intravilan de 1000mp ... Ionut H. Ionut H. Buna seara, Doresc sa achizitionez un teren intravilan de 1000mp intr-o comuna din Brasov. As dori, va rog, sa ma ajutati cu niste sfaturi in ceea ce ... (vezi toată discuția)