avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general O societate (cu activitate in construcții ) poate ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

O societate (cu activitate in construcții ) poate credita o altă societate cu contract de creditare?

Buna seara. O societate (cu activitate in construcții ) poate credita o altă societate cu contract de creditare?
Și pe ce perioada se poate încheia contractul de creditare?
Este obligatoriu sa aplicăm o dobânda ?
Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 10:44, 25 Februarie 2025
Buna ziua,
Vă recomand să apelați la un avocat pentru a vă oferi sprijinul necesar pentru astfel de situații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supervizare profesionala PsihologSaracescuMonica PsihologSaracescuMonica Am si eu o mare dilema... In cadrul inceputului profesiei mele, este necesar sa imi fie supervizata activitatea profesionala de un psiholog cu o treapta de ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre doua firme robert_pitesti robert_pitesti Cum procedez in situatia in care vreau sa imprumut o firma la care sunt asociat dintr-o alta firma la care sunt asociat unic. Este suficient un contract de ... (vezi toată discuția)
Dobanda contract imprumut asociat dana_2011 dana_2011 Buna ziua! Am o intrebare!Am imprumutat societatea in calitate de asociat unic , am facut contract de imprumut dar nu stiu daca este obligatorie dobanda.Ma ... (vezi toată discuția)