avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, vin cu o intrebare simpla. In luna ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, vin cu o intrebare simpla. In luna decembrie a acestui ...

Buna ziua, vin cu o intrebare simpla. In luna decembrie a acestui an, am pierdut o amenta pentru rovineta si as dori sa o platesc , cum se procedeaza daca am pierdut o?

Alte discuții în legătură

Rovineta emisa de compania nat.de autostrazi si drumuri primavera primavera o societate incheie un contract in anul 2006 luna octombrie cu compania nat.de drumuri pentru rovinete, cu valabilitate un an si plata trimestriala a ratelor , ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru lipsa rovinietei, plangere contraventionala ContSters187575 ContSters187575 buna ziua, starea de fapt: in luna martie am incheiat un leasing pe o masina. am facut inmatricularea pe numere definitive. in prima luna am circulat cu ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala rovinieta cureleaf cureleaf buna ziua, pe data de 05 08 2011 am primit un proces verbal prin care mi se comunica ca in data de 30.01.2011 am circulat fara rovineta, drept urmare mi s a ... (vezi toată discuția)