avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am fost victima unei escrocherii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am fost victima unei escrocherii

Buna seara!
Am fost victima unei escrocherii, prin intermediul căreia s-a efectuat și un contract de închiriere. In urma efectuării contractului (finalizat ieri), când m-am prezentat pentru vizualizarea chiriei, așa-zisul proprietar nu a mai răspuns la apeluri.
In contract este menționat CNP-ul și semnătura.
Întrebarea mea este următoarea: acesta are posibilitatea de a efectua anumite operațiuni prin intermediul acestor informații? (Nume, CNP, semnătura)
Va mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Chirie facturata fara tva cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Am o societate comerciala neplatitoare de TVA si am inchiriat un spatiu comercial de la o alta societate comerciala platitoare de TVA.In urma ... (vezi toată discuția)
Va rog indrumatima ce sa fac beulan beulan Buna ziua am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv poate imi dati un sfat. Sant coproprietara impreuna cu tatal meu la un apartament cu 2 camere de ... (vezi toată discuția)
Facturare inainte de suspendare activitate beinaz a beinaz a In cazul in care facturez inainte de suspendare chiria pe trei ani de zile, cel care primeste factura de chirie, cheltuiala este considerata deductibila din ... (vezi toată discuția)