avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună, am o întrebare va rog, după ccc am avut o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună, am o întrebare va rog, după ccc am avut o intrerupere ...

Bună, am o întrebare va rog, după ccc am avut o intrerupere de 6luni și după m-am angajat din nou. La cât timp după angajare pot beneficia de concediu sarcina cu risc dacă rămân insarcinata?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie nou nascut sanziana86 sanziana86 Buna ziua,am o intrebare,momentan sunt in somaj timp de6luni,pana in martie si cand ies din somaj si daca e sa ma angajez direct din somaj,am dreptul la ... (vezi toată discuția)
M-am angajat la 1 ianuarie 2024. În iunie mi-am rupt piciorul ... Roxi Roxana Roxi Roxana Buna ziua! Am o întrebare... M-am angajat la 1 ianuarie 2024. În iunie mi-am rupt piciorul și am avut concediu medical fara plată ( nu am avut 6luni ... (vezi toată discuția)
Cate luni trebuie sa ai lucrate sa poti primi indemnizație MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea Am lucrat 9 luni la o firmă, acum lucrez la alta firma de 6 luni.intre aceste 2 locuri de muncă am avut o lună întrerupere, Dacă am avut 1 luna ... (vezi toată discuția)