Buna seara!Va rog sa ma ajutati,sunt mămica,am un copilaș,nu ma descurc bine financiar,și azi am fost la Carrefour la hypermarket dimineata in jur de 9:00 am vrut sa ii i au 2 bluze și o geaca pana in 150 de lei,bun am ieșit cu ele nu m au prins nu nimic,după masa am avut nevoie de pampers,și aveam niște banuti dar puțini și am luat o apa și pampersurile nu le am scanat,cam total cu tot cu cel de dimineata undeva la 250 de lei,Menționez ca de data asta m au prins și eu am avut ghiozdanul cu bunurile de dimineata deoarece ma întoarceam de la munca după masa,am fost la paznici in acea camera,a venit polița,m au percheziționat de mai multe ori,am fost la secție am semnat hartia aceea unde scrie ca m au adus la secție și procesul verbal,au urmat pozele și amprentele,bun ,mi au dat drumul dar nu știu nimic,am lăsat date de contact,numele părinților etc,vreau sa mi spune ți cel mai sincer și am văzut ca s au mai schimbat legile ce se poate intampla?Ce pot sa fac eu?La ce sa ma aștept?Cum pot sa fac sa fie bine,crede ți ma ca regret maxim,dar ptr copilul meu ma duc și la capat de lume vorba aceea.Doar ca nu vreau sa pățesc nimic ca doar pe mine ma are,și am trecut prin foarte multe!Va implor,luminati ma!Va Multumesc!