avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dacă contractul meu de muncă se termină in 30 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dacă contractul meu de muncă se termină in 30 martie și nu ...

Dacă contractul meu de muncă se termină in 30 martie și nu vreau să-l mai prelungesc, pot benefia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:22, 25 Februarie 2025
Da, se poate beneficia daca indepliniti si conditia stagiului minim .de cotizare de 12 luni in ultimele 24 de luni anterioare datei depunerii actelor la AJOFM.

Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre somaj si angajare crina 2 crina 2 sunt in somaj din decembrie anu trecut si mai am pana in septembrie.beneficiez de somaj pentru ca am lucrat.insa acum am terminat si facultatea si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Somaj speranta1977 speranta1977 Buna ziua, Sunt in somaj si vreau sa ma angajez iar angajatorul imi face carte de munca la patru ore pe perioada determinata de 3 luni. Daca la terminarea ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplã dacã mã angajez în timp ce beneficiez de ºomaj? flore_inger flore_inger Buna Am si eu o dilema..Sunt si eu in somaj.Somajul l-as avea pana in martie 2014.Sunt in a doua luna de somaj.Daca ma angajez si contractul mi-l face pe 3 ... (vezi toată discuția)