avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost sanctionat contraventional de catre politia ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost sanctionat contraventional de catre politia rutiera sub ...

Am fost sanctionat contraventional de catre politia rutiera sub pretextul ca talonul autovehiculului era deteriorat, ceea ce era fals, documentul se prezenta intr-o stare bune, citibila, fara urme de uzura in zona continutului (stampile ITP si alte date cu caracter personal). Din pacate nu am o poza cu acesta, sunt sanse sa recuperez amenda daca depun contestatie?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:12, 25 Februarie 2025
Daca depuneti plingere contraventionala impotriva PV de contraventie, suma platita ca amenda se poate recupera daca depuneti la administratia financiara de la primaria de care apartineti o cerere insotita de o copie a hotaririi din instanta favorabila dvs. si legalizata ca definitiva. Asta conform codului de procedura fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda rutiera Silviu G Silviu G Salut, V-as ruga sa imi precizati pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a contesta o amenda rutiera. Situatia pe scurt: am fost oprit de un politist, ... (vezi toată discuția)
Sancţiune pentru uzura cauciucurilor marcaurelio marcaurelio Salve! Am o întrebare: am fost oprit vara aceasta de către un echipaj de la poliţia rurală şi au vrut să-mi dea amendă pt.un presupus bec ce nu ... (vezi toată discuția)
Control rar payty payty Buna ziua, As dori sa stiu care sunt drepturile pe care le am in cazul in care sunt oprit de un control facut de laboratorul mobil RAR. Sunt posesorul ... (vezi toată discuția)