avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete casnice
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete casnice

Buna dimineata.
Din start, ca sa fie clar, sunt pensionar.
Acum vreau sa ma lamuriti in legatura cu "tichetul de activitati casnice".
Vreau sa angajez o menajera care sa ma ajute la curatenie. Asta in primul rand. Poate cu timpul si alte activitati casnice.
Eu am dreptul la acele tichete? De unde si cum le primesc? Cum le folosesc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:03, 25 Februarie 2025
Nu le primiti , le cumparati de la AJOFM .
Detalii
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane cu dizabilități. mioara țugui mioara țugui Bună dimineața! Vă rog să mă lămuriți; în acest text spune așa: ”În plus, prin Legea 7/2023, anul acesta au mai fost stabilite o serie de ... (vezi toată discuția)
Deducere personala rat maria rat maria buna dimineata, am doua intrebari: 1.daca un pensionar este angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata , beneficiaza de deducerea personala ... (vezi toată discuția)
tichete cfr pt pensionari buna ziua, as dori sa va intreb daca si cum se poate renunta ... Adrianacris Adrianacris buna ziua, as dori sa va intreb daca si cum se poate renunta la tichetele CFR gratuite pt pensionari. mentionez ca nu folosesc aceste bilete, stiu ca este ... (vezi toată discuția)