avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecată În situația în care nici pe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecată În situația în care nici pe portal ...

Cheltuieli de judecată
În situația în care nici pe portal nici în formatul electronic al dosarului nu se menționează nimic referitor la acordarea cheltuielilor de judecată (desi am cerut sa-mi fie platite), iar solutia pe scurt se pune la dispoziție prin mijlocirea grefei instanței, daca sun la arhivă îmi poate da cineva informatii cu privire la acest aspect
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:42, 25 Februarie 2025
puteti astepta comunicarea hotararii
Evident ca pot astepta comunicarea hotararii dar asta dureaza. Doresc sa stiu daca cei de la arhiva ma pot ajuta cu aceasta informatie.
Nu au cum sa va ajute dacă hotărârea nu este redactata.Cand va fi redactata o sa va lamuriti dacă au fost admise ,respinse,omise etc.La arhiva nu apare decât soluția văzută de dvs pe internet,nimic suplimentar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli de judecata - fara sentinta redactata/comunicata alma_mater alma_mater Partea indereptatita, poate solicita achitarea cheltuielilor de judecata dupa un proces la Tribunal, in care solutia este definitiva, dar nu s-a comunicat ... (vezi toată discuția)
Lipsa mentiunii comunicarii hotararii definitive din apel alma_mater alma_mater In textul solutiei pe scurt de pe portalul instantelor de judecata, apare urmatorul text: \"Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna ''pronunţarea hotărârii se va face prin punerea ... Daniel.Rsd Daniel.Rsd Ce inseamna \'\'pronunţarea hotărârii se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei\'\'? (vezi toată discuția)