avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, într-un dosar civil, cu obiectul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, într-un dosar civil, cu obiectul pretenții, avocatul ...

Bună ziua, într-un dosar civil, cu obiectul pretenții, avocatul reclamantului are voie să scrie cu pixul peste probele administrate (depuse chiar de el), să acuze de fals pe anumite înscrisuri sau să facă însemnări și mai grave? Se poate vorbi despre influențarea completului în acest caz?

Alte discuții în legătură

O nelamurire! razvandicu razvandicu Fostul meu patron a modificat o anume data de pe o dispozitie si a folosit-o impotriva mea...eu am originalul si vreau sa il acuz de fals si uz de ... (vezi toată discuția)
Probe false in instanta ClaudiaN ClaudiaN Daca in cadrul unui proces civil una din parti aduce o proba falsa evidenta (copia inscrisului original are trecut cu pixul negru data pe ea) in momentul in ... (vezi toată discuția)
Judecator influentat! razvandicu razvandicu Va deranjez din nou domnilor avocati dar ce mi sa intamplat ieri la TRIBUNAL TULCEA reiese gradul de coruptie in Romania si nu credeam ca si judecatorul care ... (vezi toată discuția)