avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... judecator influentat!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

judecator influentat!

Va deranjez din nou domnilor avocati dar ce mi sa intamplat ieri la TRIBUNAL TULCEA reiese gradul de coruptie in Romania si nu credeam ca si judecatorul care are legea in mana sa faca abuz de serviciu ...Cum am mai vb cu unuii avocvati din acest forum urma ca ieri sa ma prezint la proces fiind proba cu martori...martorii mei au venit si ai reclamantului nu,el amand proba asta sa ma tina inca odata pe drumuri eu fiind din IASI ..cum spuneam..a venit momentul ca martorul meu sa fie audiat de judecatoare si dupa asta de avocati..vreau sa spun ca martorul nu a fost aproape lasat deloc sa raspunda la intrebari fiind incolti de judecatoare(nu de avocatul reclamantului cum ar fi logic) si martoul una zicea si judecatoare alta zicea la grefiera sa scrie..cind a venit momentul ca avocatul meu sa puna intreebatir la martor judecatoare nu ia permis sa puna citeva intrebari spunand ca nu e la obiect,intrebari care erau importante pt noi in aparare,dovedeam lucruri improstante pt dosar..a avut loc un schimb de replici intre judecatoare si avocatul meu...judecatyoarer zicea ca nu are timp sa stea toata ziua dupa noi,ca nu ne am facut intrebarile(acestea erau scrise pe o pagina cu 3 zile inainte de proces)..nici nu stia dosarul bine ,ia explicat avocatul meu niste lucuri care habar nu era(era f slab pregatita ,cred ca a citit dosarul meu in pauza de cafea)...vazand ca nu este lasat sa spuna nici intrbari la martorul meu avocatu a invocat un anume cod de precuzare(acuzare de influenta sau partialitate) si am plecat de urgenta urmand ca luni sa trimitea atat si eu ca client cit si avocatul meu plangere la INLATA CURTE DE JUSTITIE SI CASTIE DE LA BUCURESTI pe motiv sa faca o ancheta interna la cazul meu,cerem pe parcursul procesului sa fie inregistrare audio si mai cerem si stramutarea pricinii,fiul reclamantului a candidat la primaria TULCEA anul asta,e consilier,reclamantul e un om afacerist puternic in TULCEA ...avocatul mi a zis clar ca degeaba avem inscrisuri si dovezi cu o judecatoare ca asta nu avem nici o sansa..stiu ca dupa asta fac recursc la CONSTNTA..apoi la BUCURESTI..dar sa fii tanar si fara multi bani e greu..de aceea va rog pe d-voastra daca ati avut cazuri din astea sa imi spuneti ce e de facut sa dispara coruptia in justitie si cum ar trebuie sa procedesc incontinuare..rog pe DL ELIS,D-NA ADELAIDA,TROPE_DOI si altii care vor sa ma ajute cu un sfat sa posteze comentariul loc..va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:19, 20 Noiembrie 2008
Buna ziua,
Va inteleg supararea- adeseori judecatorii au atitudini stranii- dar, ma rog. pot avea si ei o zi mai proasta...Cred totusi ca CSM-ul este institutia competenta in a investiga plangerile privind judecatorii. La Inalta Curte ati putea depune o cerere de stramutare. Discutati aceste aspecte cu avocatul dvs.
Succes
Ultima modificare: Joi, 20 Noiembrie 2008
Instantlife, utilizator
pai asa am stabilit cu avocatul...facem cerere de stramutare,plangere la CSM atat el ca avocat cit si eu ca client........nu e vb de o zi proasta,e vorba ca din cauza ca nu a dat voie la martor sa mai declare ce avea de spus,nu a lasat pe avocatul meu sa puna intrebarile cheie, influenteaza cazul si pt o prostie a ei sau a anumitor influente sufar eu si e vorba de 1,3 miliarde in joc si nu e de joaca ca a avut o zi proasta sau altceva..e vorba de viata mea si de dreptul la aparare care a fost incalcat printr-un abuz de serviciu..oricum facem plagere la CSM cum ati spus si d-voastra!
E incredibi ca intr un proces cu inscrisurile in mana sa nu ti se dea dreptul la replica..am urmatrul termen peste 2 sapt..sunt curios dupa plangerea noastra cum se va judeca procesul..
Daca nu ma duceam ieri la proces de fata,daca imi zicea cineva sau avocatul meu cum sa desfasurat procesul nu credeam.imi vine greu sa cred ca atunci cind spunea la grefiera ce sa scrie spunea partial diferit fata de ce spunea martorul meu,avocatul meu de 2 ori ia atras atentie sa dicteze la grefiera exact ce spune martorul;nu fraze cu subintelesuri...e dea dreptul jignitor sa vii din IASI la TULCEA dupa ce faci 5 ore de drum,invoire de la munca,stres sa nu iti dea ocazia nici macar sa te apari...unde sunt drepturile omuluil la TRIBUNAL TULCEA?
Ultima modificare: Joi, 20 Noiembrie 2008
razvandicu, utilizator
Aveti grija ca o cerere de stramutare nu se face asa dupa ureche, ci trebuie sa fie indeplinite anumite conditii pentru se putea face o asemenea cerere.
Iar atata timp cat procesul este pe rol, nu cred ca sesizarea la CSm va avea vreo influenta.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audierea martorilor fara avocatul apararii onicutza onicutza buna ziua! am si eu o intrebare.untr-un proces de uzucapiune au fost audiati martorii fara avocatul apararii.deasemanea martorii reclamantei au depus marturie ... (vezi toată discuția)
Cerere inregistrare audio sedinta judecata aidu aidu Am facut urmatoarea cerere: ...Solicit, in temeiul dispoziţiilor art. 231 alin (2) C.pr.civ. si art. 163 alin. (8) din Regulamentul aprobat prin hotărîrea ... (vezi toată discuția)
Ultimul termen spike00spiegel spike00spiegel Am avut o plangere impotriva NUP-ul si ieri a ultumui termen, petentul nu sa prezentat si avocatul care ma sustinut a zis ca cere sa respinga cerea petentului ... (vezi toată discuția)