avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Dacă am comercializat 60 m lemn din pășune (nu din ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Dacă am comercializat 60 m lemn din pășune (nu din fond forestier) trebuie să specific în declarația de venit?

Dacă am comercializat 60 m lemn din pășune (nu din fond forestier) trebuie să specific în declarația de venit și cum ar trebui să trec dacă da?
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Autorizatii avize necesare exploatare forestiera Scepo Scepo buna, vreau sa incep sa lucrez pe o firma nou infiintata cu codul 0220 - Expoatare forestiera. Stie cineva de ce avize si autorizatii am nevoie pentru a ... (vezi toată discuția)
Ordonanta 8/23.01.2013 sfarghiuelena sfarghiuelena Buna dimineata.Va rog sa-mi spuneti dacao persoana fizica care comercializeaza masa lemnoasa de pe pasunea proprie(nu din fondul forestier) plateste 16% ... (vezi toată discuția)
Venit in natura florisp2009 florisp2009 In 09.2013, se obtine masa lemnoasa din exploatare fond forestier, lemn ce nu se vinde ci se foloseste pentru construirea unui gard care va fi gata in ... (vezi toată discuția)