avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua am o casa care anul trecut recepția și ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua am o casa care anul trecut recepția și intabularea ...

Buna ziua am o casa care anul trecut recepția și intabularea anul trecut am scos CERTIFICATUL FISCAL cu datori zero restante zero totul zero azi am fost sa plătesc impozitul pe anul 2025 și a spus că am datori și că acel Certificat Fiscal nu îl ia în considerare ce pot face și unde să mă adresez va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Se poate începe o executare silită împotriva moștenitorilor unui debitor dacă aceștia nu dețin titluri de proprietate? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am primit de curand, o somatie de plata de la primarie pentru achitarea impozitului datorat pentru un imobil detinut de catre bunicii mei, ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite locale giurgiu Alin nicusor Alin nicusor Buna seara dat fiind ora la care ma adresez . Astazi am fost la taxe si impozite locale Giurgiu sa scot un certificat fiscal,drept pt care m-am asezat frumos ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie vartopeanu vartopeanu Buna seara,am si eu o mica problema: In 2006 am achizitionat un teren in judetul sibiu intr-o zona de pensiuni.Am construit pe acest teren o casa fara sa am ... (vezi toată discuția)