avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod caen pentru infiintarea unui pfa pentru vanzari ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod caen pentru infiintarea unui pfa pentru vanzari online?

Buna ziua,
Pentru infiintarea unui pfa pentru vanzari online (imbracaminte/incaltaminte) ce cod CAEN trebuie?
Imi trebuie si casa de marcat?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:29, 25 Februarie 2025
4771 – Comerț cu amănuntul al îmbrăcămintei
Această clasă include:

vânzarea cu amănuntul de articole de îmbrăcăminte, inclusiv lenjerie
vânzarea cu amănuntul de articole din blană
vânzarea cu amănuntul de accesorii de îmbrăcăminte (de exemplu, mănuși, cravate, bretele)
Această clasă include de asemenea:

vânzarea cu amănuntul de haine de lucru, uniforme, măști, costume de carnaval etc.
Această clasă exclude:

vânzarea cu amănuntul de textile, vezi 4751
vânzarea cu amănuntul de îmbrăcăminte specială pentru sporturi, cum ar fi schiul, arte marțiale, balet etc., vezi 4763
vânzarea cu amănuntul de echipamente de protecție pentru cicliști, vezi 4763
vânzarea cu amănuntul de îmbrăcăminte de ocazie, vezi 4779
4772 – Comerț cu amănuntul al încălțămintei și articolelor din piele
Această clasă include:

vânzarea cu amănuntul de încălțăminte
vânzarea cu amănuntul de articole din piele
vânzarea cu amănuntul de accesorii de călătorie din piele și substituente ale pielii
Această clasă exclude:

vânzarea cu amănuntul de încălțăminte specială pentru sport (de exemplu, ghete de fotbal, patine, bocanci de schi), vezi 4763
vânzarea cu amănuntul de îmbrăcăminte din piele, vezi 4771
vânzarea cu amănuntul de încălțăminte ortopedică, vezi 4774
La vanzarea online nu trebuie casa de marcat. Veți pune clientului factura in colet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pt un magazin care vinde și haine, și poșete din piele sau înlocuitor, și bijuterii, și cosmetice belciuge belciuge Bună ziua Aș vrea să deschid un magazin de produse handmade în care să vând mai ales în regim de consignație (cod CAEN 4779), produsele fetelor ... (vezi toată discuția)
Înființare magazin online simoaurelia simoaurelia Buna ziua!Mă interesează înființarea unui magazin online îmbrăcăminte .Hainele doresc să le produc în tara dar momentan nu le voi produce eu ci voi ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare haine marmercedes marmercedes buna ziua, vreau sa deschid un magazin de haine creatie proprie. ce cod caen se incadreaza tinand cont ca o alta firma va produce hainele? nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)