avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara in urma cu 15 ani tatăl meu (decedat) ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara in urma cu 15 ani tatăl meu (decedat) împreună ...

Buna seara in urma cu 15 ani tatăl meu (decedat) împreună cu mama au vândut un teren mai exact 1000 mp împărțit în 7 loturi pentru fiecare lot atunci sunt acte de vânzare cumpărare schiță. Cu drum de acces. Astazi sunt contact de Doua persoane care au cumpărat și ei după decla foștii proprietari care părinții mei au vândut acolo sunt construite case este și strada cu nume tot. Revin la cei doi și îmi spun că tatăl meu încă apare pe Rol pe un act și trebuie să refacem actul de moștenitor sa trecem și 50 mp apoi sa ai cedam la primărie pentru cale de acces . Eu am refuzat să refac actul de moștenitor deoarece suntem 4 Frați din care doi plecați în străinătate, și primesc un răspuns vag din partea lor că ne dau in judecata și o să plătim . Acum ce vina avem noi și de ce nu a apărut la succesiune bucățică aia în anexa 24 ? Ne pot da in judecata pe noi moștenitorii pentru ceva ce nu am moștenit

Alte discuții în legătură

acte partaj in neregula descoperite la vanzare geo125879 geo125879 Vreau sa cumpar o bucata de pamant de la bunicul meu. Acesta in 1998 a impartit (partaj voluntar) cu fratele sau o parcela de pamant in 2 loturi: Lot 1 pentru ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine cadastru pentru un teren in pipera? cloghin cloghin Buna ziua, Avem un teren proprieate, in Pipera (vis-a-vis de cartierul ANL Henri Coanda), pentru care incercam sa facem cadastrul. Terenul provine dintr-un ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute sau... escret76 escret76 Buna ziua! Am cumparat un teren pe care am ridicat o constructie cu aprobarea primariei, am intabulat-o, etc, iar ulterior cand am vrut sa bag gazele mi s-a ... (vezi toată discuția)