avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Dacă a ieșit o persoană la pensie și ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Dacă a ieșit o persoană la pensie și nu aduce ...

Bună ziua,
Dacă a ieșit o persoană la pensie și nu aduce hârtia la angajator, ce se poate întâmpla?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 11:26, 26 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar fi bine sa o duca , angajatorul oricum va fi instiintat de Casa de Pensii si ( poate ) va concluziona ca angajatul sau nu e onest in relatia cu el .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare-cumparare: consecinte neaguflorentina neaguflorentina In anul 2002, in ziua cand am implinit 18 ani, bunicii mei m-au obligat sa scriu o hartie de mana, din care reiesea ca vand casa si o suprafata de 0,03 ha (din ... (vezi toată discuția)
Prezentarea materialului de urmarire Borza Borza Buna, daca imi poate spune cineva in conditiile in care unei persoane i se prezinta materialul de urmarire penala ce cereri se mai pot face, in probatoriu ... (vezi toată discuția)
Incetare cim conform art. 56 lit. c din codul muncii pipo88 pipo88 Conform Codului Muncii, art. 56, lit. c CIM-ul inceteaza de drept \\"la data îndeplinirii cumulative a condiţiilor de vârstă standard şi a stagiului ... (vezi toată discuția)