avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Dacă a ieșit o persoană la pensie și ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Dacă a ieșit o persoană la pensie și nu aduce ...

Bună ziua,
Dacă a ieșit o persoană la pensie și nu aduce hârtia la angajator, ce se poate întâmpla?
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 07:48, 4 Martie 2025
Din cite stiu eu, o persoana care are grupa de munca iese la pensie LA LIMITA DE VIRSTA mai devreme. Dupa intransigenta exprimata banuiesc ca nu este vorba de parintii dumneavoastra. Sa stiti ca nici un om la aproximativ 65 ani nu continua activitatea de placere, ci datorita cuantumului pensiei contributive obtinute, si probabil pentru a subventiona traiul urmasilor cit mai este viu. Dumneavoastra, cind veti intruni conditiile de pensionare sa fiti corect, sa renuntati la serviciu in favoarea pensiei contributive. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, confirm decizie iccj, functionarul public cu reducerea ... decei.liliana@yahoo.com decei.liliana@yahoo.com Bună ziua, confirm decizie ICCJ, functionarul public cu reducerea vârstei de pensionare nu mai poate continua activitatea chiar dacă are 54 ani, tot ca ... (vezi toată discuția)
Despre c.i.m blue191 blue191 Salariatul a primit decizia de pensie la limita de varsta.Poate sa lucreze cu acelasi contract?Cu ce data se incheie un nou C.I.M? (vezi toată discuția)
Dilemă decizie pensionare Adrian Vasile10 Adrian Vasile10 Buna seara!Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speță: Pe data de 18.12.2023 am depus dosarul de pensionare pt limita de varsta la casa de pensii iar pe ... (vezi toată discuția)