avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am fost de buna credinta si am cumparat o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am fost de buna credinta si am cumparat o masina sh ...

Buna ziua. Am fost de buna credinta si am cumparat o masina sh (2016) si am constatat ulterior ca acest autoturism provine din Italia , a fost inundat(radiat din IT) si revandut mie in Ro . La o minima verificare cei de la TOYOTA , mi-au facut un deviz de 8800 eur, cu posibilitatea ca reparatia sa ajunga si 18.000 eur. Vanzatorul nu recunoaste, ce este de facut, plangere la politie?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 12:56, 26 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Puteti sa formulati o plangere la politie sau sa il dati in judecata in civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme service auto emildr emildr Buna ziua , Am si eu o problmena cu un service auto , mai exact : In urma cu o luna am avut un accident auto minor (eu pagubit) am primit RCA am facut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in data de 12. 12.2023 am achizitionat un autoturism ... Cristi855 Cristi855 Buna ziua! In data de 12. 12.2023 am achizitionat un autoturism in valoare de 11600 euro de la un dealer auto din localitatea Targoviste. In prima faza am fost ... (vezi toată discuția)
Acte autoturism false FlorinIonut FlorinIonut Imi cer scuze daca am gresit topicul, am un prieten care are urmatoarea problema: a cumparat un autoturism de la o persoana de pe internet ,cu buna ... (vezi toată discuția)