avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plângeri împotriva procurorului și a ofițerului de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plângeri împotriva procurorului și a ofițerului de la rutieră

Buna ziua,
In luna ianuarie, la început, am depus la ICCJ o plângere împotriva unui procuror. Plângerea mea a fost trimisă la PICCJ secția penală și de acolo a fost trimisă la PCA Iași. Acum PCA Iași mi a trimis o adresă prin care mă instiinteaza că ei au trimis plângerea inapoi la PICCJ Secția penală.
Tot la începutul lunii ianuarie am făcut o plângere penală și împotriva unui ofițer de la poliția rutieră. Am făcut plângerea la PCA Iași aceștia au trimis o la PT și aceștia din urmă la PJ.
Săpt viitoare se împlinesc doua luni de când am făcut plângerile și singurul lucru care s a întâmplat a fost că acestea s au plimbat printre diferite instituții.
Pot face ceva? Ce ar tb sa fac sa găsesc un procuror care sa și asume plângerile mele și să se ocupe de ele? Pot face o sesizare undeva? Va mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2025
Alexandra202320, utilizator

Alte discuții în legătură

Drepturi procesuale dangisca dangisca In 2011 am facut plangere penala impotriva unui ofiter de politie pentru abuz in serviciu. Cu toate ca inscrisurile sun clare din punctul meu de vedere, ... (vezi toată discuția)
Problema de competenta materiala eusaisapte eusaisapte 1. Am prins in flagrant procurorul general al curtii de apel mintind ca plangerea penala prelabila nu contine descrierea faptelor si indicarea probelor. Acel ... (vezi toată discuția)
Astia de la piccj sunt mai seriosi?? aidu aidu Daca fac plangere penala impotriva procurorului de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel, trebuie sa o adresez la PICCJ?? Caz in care, aia de acolo sunt mai ... (vezi toată discuția)