avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 95 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Conform OUG 156/30.12.2024,art III,alin(5) ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Conform OUG 156/30.12.2024,art III,alin(5) personalul ...

Buna ziua!
Conform OUG 156/30.12.2024,art III,alin(5) personalul din institutiile publice nu beneficiaza la încetarea raporturilor de muncă sau de serviciu de compensarea în bani a concediilor neefectuate aferente anului 2025.
Daca un salariat are zile de concediu de odihna neefectuate din anii 2023,2024 acestea se compenseaza cu bani la incetarea CIM? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:15, 26 Februarie 2025
Da, daca un salariat are zile de concediu de odihna neefectuate din anii 2023,2024 acestea se compenseaza cu bani la incetarea CIM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit decizia de pensionare pe data de 19-03-2025 și ași ... Brandus Brandus Am primit decizia de pensionare pe data de 19-03-2025 și ași dori să mi fie plătite zilele de concediu de odihnă cuvenite anului în curs,De la Poliția ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața și " la multi ani"! mulțumesc d-lui consilier ... paulette paulette Buna dimineața și \" La multi ani\"! Mulțumesc d-lui consilier Vasile pentru promptitudine și profesionalism. Am o întrebare legată de plata concediului ... (vezi toată discuția)
Compensare concediu odihna in bani cristina29 cristina29 Buna ziua! Conform Codului Muncii, concediul de odihna neefectuat se compenseaza in bani doar la incetarea contractului de munca. Dar daca acest CO nu s-a ... (vezi toată discuția)