avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna Functionar public. Desi, conform ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna Functionar public. Desi, conform regulamentului ...

Concediu de odihna Functionar public.
Desi, conform regulamentului intern, am dreptul la 25 zile, in realitate nu mi-au fost acordate mai puține.
Este de competenta ITM-ului sa solutioneze aceasta problema sau trebuie sa ma adresez ANFP-ului?
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2025
jacquelline, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:51, 27 Februarie 2025
ANFP-ului va adresati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere platite in caz de deces ambii parinti? lihte lihte In cazul decesului in accident rutier a ambilor parinti in aceeasi zi sunt indreptatit ca FIU la 3 sau la 6 zile libere legale? Firma unde lucrez nu vrea ... (vezi toată discuția)
Itm-ul nu are dinti pentru bugetari ? Faulkner Faulkner Buna ziua ! Va multumesc pentru activitatea pe care o efectuati . Cazul meu : in urma cu trei luni am solicitat eliberarea unei adeverinte cu sporurile la ... (vezi toată discuția)
Pastrarea confidentialitatii datelor petentului ClaudiaN ClaudiaN Din cate stiu in cazul unei sesizari la ITM, inspectorii care efectueaza controlul au obligatia pastrarii confidentialitatii datelor petentului. Vreau sa va ... (vezi toată discuția)