avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Proces Lamurire si completare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Proces Lamurire si completare

Buna ziua,

Ma intereseaza daca, in urma unui proces de lamurire a hotararii judecatoresti (hotarare neredactata momentan), s-ar mai putea schimba sentinta propriu-zisa (ma refer la un program de vizita: la fond, nu i s-a dat dreptul celuilalt parinte sa iasa afara din domiciliul copilului cu copilul, dar la apel, i s-a dat dreptul sa iasa afara - oare prin procesul de lamurire si completari se poate sa se schimbe aceasta situatie la loc, in sensul de a nu i se mai da dreptul celuilalt parinte sa iasa afara- lucru solicitat de altfel de catre persoana care a facut cererea de lamurire si completare precum si argumentat cu probe). Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Catalina2000 , utilizator 00:37, 4 Martie 2025
NU! asteptati hotararea si formulati calea de atac!
Multumesc de raspuns. Va referiti ca tb facut un proces nou ? Cale de atac nu mai se poate ... a fost apelul...sau va referiti la gen Revizuire/Constestatie?
Imi puteti da cateva exemple, va rog, ce fel de lamuriri/completari se pot face intr-un astfel de proces? multumesc,
Inca o intrebare daca imi poate raspunde cineva: fiind un proces si de "completari" oare se poate face completarea: iese afara "dupa ce copilul implineste varsta de X ani"? , astfel solutia se mentine si e doar o completare a solutiei.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare solutie - proces lamuriri si completari Catalina2000 Catalina2000 Ma intereseaza daca, in urma unui proces de lamurire si completare a hotararii judecatoresti de Apel (hotarare neredactata momentan), s-ar mai putea schimba ... (vezi toată discuția)
Trecerea frontierei alexa_sidorencu alexa_sidorencu Am o curiozitate,am vazut procese in care s-a admis domiciliul copilului la o adresa din afara tarii,autoritate parinteasca exercitata in comun,cum poate ... (vezi toată discuția)
Cerere lamurire & completare vs termen cale de atac JohnJohn JohnJohn Situatie: Partea (nemultumita de sentinta) depune cerere de lamurire si completare a acesteia. Intre timp, termenul de exercitare a caii de atac curge, iar ... (vezi toată discuția)