avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiat masina fara sa mai am masina si actele
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiat masina fara sa mai am masina si actele

Buna ziua. Acum 10 ani am vandut o masina, Dacia Supernova, Cumparatorul mi-a dat date false si m-a pacalit, eu nestiind procesul de vanzare. El a ramas cu masina si actele si eu nu am radiat-o. 10 ani am platit impozit la ea, 50 ron pe an. Am cum sa scap de ea definitiv?
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2025
Sam Seama, utilizator

Alte discuții în legătură

Cost act vanzare-cumparare mineralistul mineralistul Buna ziua, Sunt proprietarul unei masini Dacia Supernova Clima ( masina este din 2003 ) si vreau sa o donez mamei mele. Banuiesc ca trebuie sa fac un act de ... (vezi toată discuția)
Taxa auto nejustificata andrutzu andrutzu Am platit impozitul pe mijloace auto pe 2009 si 2010 si am constatat cu stupoare ca este trecuta la impozit si dacia 1310 vanduta de 6 ani! Cum pot recupera ... (vezi toată discuția)
Voucher ionutardel ionutardel am vandut o masina dacia acum 4 ani,cu contract de vanzare cumparare,respectivu nu sia platit impozitu,anu trecut a dus masina la fier vechi si mia adus ... (vezi toată discuția)