avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... SCUTIRE IMPOZIT - sunt persoana cu grad handicap ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

SCUTIRE IMPOZIT - sunt persoana cu grad handicap ACCENTUAT ...

SCUTIRE IMPOZIT,sunt persoana cu grad handicap ACCENTUAT,as dori sa stiu daca sunt scutit de impozit si taxa salubritate pentru un apartament cu destinatia locuinta.Mentionez ca apartamentul se afla in alt judet decat cel de domiciliu al meu cat si certificatul de handicap nu este emis in judetul in care este apartamentul ci in orasul de domiciliu...nu ma poate lamurii nimeni cu toate ca in Legea 466 parca scrie ca pot beneficia de scutire impozit

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap, beneficiaza de reducerea impozitului pentru locuinta ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea si eu o intrebare, daca ma poate lamuri cineva: Am o ruda care are un copil incadrat in gradul 2 de invaliditate, handicap accentuat, are si ... (vezi toată discuția)
Taxe si inpozite la persoanele cu handicap redialboss redialboss buna seara as dorii sa stiu daca o persoana cu handicap accentuat grd.2 poate beneficia de scutire la plata inpozitului pe ... (vezi toată discuția)
Coproprietari persoane cu handicap elenna9 elenna9 Buna ziua, as dori o informatie referitor la plata impozitului si a salubritatii in cazul in care parintii doneaza apartamentul cu clauza de intretinere, ... (vezi toată discuția)