Se poate face contract de comodat între pfi ul meu și o alta persoana pentru a folosi autoturismul ? (Tatăl meu, mai exact )
De asemenea, făcând contractul de comodat, se poate trece cif ul pe bon la benzinărie( valoare sub 500 de lei ) pentru a deduce 50% din cheltuieli?
De asemenea, tot ce trebuie sa fac e sa trec valoarea bonului în registru( care din ele? Ca am 3 ?) Și la final când depun declarația unica sa calculez jumătate din valoarea tuturor bonurilor, pentru a scădea taxele
Exista vreo limita lunara ? Eu am o naveta de 100 - 150km zilnica + 50km in scop personal, deci preconizez bonuri într o luna pentru echivalentul a 450l ( 4000 lei - jumătate fiind 2000 lei )
*menționez ca banii primiți pe pfi sunt tot cam acolo, scopul meu cumva nu e sa produc profit, m as mulțumi și dacă nu as fi rău pe pierdere, prioritatea in acest moment e acumularea cunoștințelor, banii probabil vor veni în câțiva ani + faptul ca sunt angajat pe CIM in alta parte
Se intampla ceva dacă îmi intra pfi ul pe minus? E o varianta pur și simplu să arunc din bonuri la gunoi ca să îl țin pe profit ?
Am gândit bine pana aici ?
Îmi cer scuze, sunt la început și e o lume total noua pentru mine
*e factura + semnătura digitala, e obligatoriu sa am și asa ceva ? În afara de bonurile de motorina ( sub 500 de lei pe bon ) nu planuiesc sa am alte cheltuieli deductibile