avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, Pentru plata unei amenzi de stationare, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, Pentru plata unei amenzi de stationare, date de ...

Bună seara,
Pentru plata unei amenzi de stationare, date de către poliția locală sector 6, pe ghiseul. ro, la tip amendă, ce cod se alege, vă rog?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:13, 28 Februarie 2025
E o amenda de circulatie (politia locala are atributii si pentru constatarea unora dintre contraventiile pe circulatie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de circulatie achitata in contul altei institutii locale. cristinaurian cristinaurian Buna ziua. Am domiciliul in judetul Cluj, intr-un sat. Am primit o amenda de circulatie, in data 30.01.2013, in prima localitate de langa Cluj-Napoca, ... (vezi toată discuția)
Dovada plata amenda circulatie rutiera alinstefan2015 alinstefan2015 Buna ziua, Ieri am fost sanctionat de catre politia rutiera cu o amenda contraventionala, iar azi am efectuat plata. Va rog sa imi comunicati daca exista ... (vezi toată discuția)
Abuz sau legalitate marianpr marianpr Bună ziua, În urmă cu aproximativ o lună am oprit autoturismul pe partea dreaptă pe un loc marcat cu semn dinstictiv pentru persoane cu dezabilități cu ... (vezi toată discuția)