avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot pleca inapoi in Anglia la 17 ani?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot pleca inapoi in Anglia la 17 ani?

Pot pleca inapoi in anglia la 17 ani?
m-am mutat impreuna cu parintii mei in anglia acum in jur de 3 ani, doresc sa plec in vacanta in romania pentru aproape 2 saptamanii, am gasit majoritatea actelor de care am nevoie in anglia pentru a calatorii singur dar nu stiu ce imi trebuie ca sa plec din romania si sa ma intorc in anglia
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2025
albert03, utilizator

Alte discuții în legătură

Iesire minor din tara olyxxx olyxxx Buna ziua ! am o intrebare . suntem 3 frati ,unul e major ,toti 3 incredintati tatalui . unul dintre ei vrea sa plece in vacanta cu un prieten .fratele care ... (vezi toată discuția)
Plecare si intoarcere anglia haligaelena haligaelena buna ziua, doresc sa plec in cateva zile In ANGLIA CU FETITA DE 13 ANI si aM toate actele necesare dar as dorii sa o las doar pe ea timp de 3 saptamani in ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pentru calatorie minor din anglia spre romania milimilagros milimilagros As dori sa stiu daca pot parasi Anglia cu un minor, in conditiile in care am venit aici acum 4 luni pe baza unei procuri facute la notariat , semnata de tatal ... (vezi toată discuția)