avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Art 49 legea 196/2018
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Art 49 legea 196/2018

Art 49 legea 196/2018:

(6) În condițiile prevăzute la art. 28, cu cel puțin 3 zile înainte de adunarea generală, proprietarii au acces la toate documentele referitoare la execuția bugetară pe anul trecut și la proiectul de buget pe anul în curs, precum și la orice alte documente necesare bunei desfășurări a adunării generale.

Deci concret, ce acte ar trebui sa solicit ?
Ce inseamna mai exact "Executie bugetara"?
Cenzorul tb sa prezintă un raport anual in AG?

Alte discuții în legătură

De doi ani mă rog degeaba de cei de la asociație să-mi dea copii după niște documente. le pot obține prin instanță? gabriela constantinescu gabriela constantinescu Am cerut copii după niște documente la Asociația de Proprietari, conform legii 196/2018, art.28.3. De doi ani ma rog de ei cu scrisori AR , cu menționarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in 22.03.2025 este programata adunarea generala la ... CristinaIChirita CristinaIChirita Buna ziua, in 22.03.2025 este programata adunarea generala la Asociatia de proprietari din care fac parte. Printre altele, la adunare se va prezenta ... (vezi toată discuția)
Care este temeiul legal pt.desfasurarea unei adunari generale ... ileanaileana ileanaileana Care este temeiul legal pt.desfasurarea unei adunari generale la momentul actual, august 2021? La momentul actual este in vigoare Hotararea 826/5 august ... (vezi toată discuția)