avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.Am virsta de 61 de ani și 10 luni sunt ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.Am virsta de 61 de ani și 10 luni sunt angajat cu ...

Buna ziua.Am virsta de 61 de ani și 10 luni sunt angajat cu contract pe perioada nedeterminata,in urma depunerii cererii de pensionare am primit decizia de pensionare pt limita de virsta cod N10..ce trebuie sa fac in continuare in raport cu loculu de munca și obținerea platii pensiei.?Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: iulian1 , utilizator 17:45, 28 Februarie 2025
Ce spuneti dvs este o incalcare a art.56 alin.1 lit.c C.mun. .. intrucat c.i.m. , potrivit acestui articol, a incetat de drept la data indeplinirii conditiilor de pensionare pentru limita de varsta.
Am înțeles,dar virsta limita este de 65,in cazul meu este cu reducere virsta?Nu se specifica pe decizie.Si daca nu anunț angajatorul de dec primită ce se întâmplă?
Nu am anunțat pt că am dreptul de contestație a dec și risc sa pierd locul de munca in caz că se anulează dec.
Cornel Vasile a scris:

Ce spuneti dvs este o incalcare a art.56 alin.1 lit.c C.mun. .. intrucat c.i.m. , potrivit acestui articol, a incetat de drept la data indeplinirii conditiilor de pensionare pentru limita de varsta.

Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2025
iulian1, utilizator
cod N10 - este pentru pensie la limita de varsta...care este data nasterii?
2.04.1963

Cornel Vasile a scris:

cod N10 - este pentru pensie la limita de varsta...care este data nasterii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim - primire decizie pensionare anymaryh anymaryh Hristos a inviat! Am urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati : un salariat (61ani) care a primit decizia de pensionare. Decizia are data de 16 martie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, persoana fizica angajata cu contract de munca pe perioada ... stela chelner stela chelner Buna ziua, Persoana fizica angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata, a depus cerere de pensioanare pentru limita de virsta. Contractul de ... (vezi toată discuția)
Pensionare ContSters147006 ContSters147006 Daca un angajat se pensioneaza pentru limita de virsta beneficiind si de grupa a II a de munca CIM se desface cu data depunerii dosarului sau trebuie asteptata ... (vezi toată discuția)