avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un \'\'vecin\'\' m-a chemat in judectata pentru a cere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un ''vecin'' m-a chemat in judectata pentru a cere instantei ...

Un ''vecin'' m-a chemat in judectata pentru a cere instantei sa ma oblige sa intru in legalitate cu o lucrare ( cale de acces ) . A ramas un pronuntare dar eu nu mai sunt proprietarul imobilului de doi ani . Daca sa spunem ca ma obliga instanta ce am de facut , va rog ??
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2025
Pompilui Avram, utilizator
Cel mai recent răspuns: Pompilui Avram , utilizator 15:59, 28 Februarie 2025
Pai nu e asa...ca de plătit platiti dvs, dacă nu va agitați...ala executa pe banii lui și va executa silit .
mergeti la avocat si nu stati in pasivitate.
cine era proprietar cand a actionat in judecata?
gi-jane2, moderator
am castigat in prima instanta pe motiv ca nu are calitate procesuala si a facut apel . cred ca am uitat sa fac intampinare la apel ....nu mai stiu am fost plecat si nu ma stiu ce ma facut . a ramas in pronuntatre nu stiu ce a facut ieri am aflat astazi surprins..... cred ca este prea tarziu . dupa asta nu mai am ce face . ce a fost a fost sa l ia dracu ca este un om fara scrupule .oricum NU este nevoie de autorizatie acolo am de la primarie ca nu este nevoie . eu eram proprietar . a deps chematre pe 4 mai si eu am instrainat pe 7 decembrie 2022 ....asta e
Pompilui Avram, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interogatoriu la domiciliu parere parere am si eu nevoie de un raspouns, daca se poate. as aprecia foarte mult. sunt data in judecata. mi s-a spus ca o sa fiu chemata la interogatoriu. eu doresc ... (vezi toată discuția)
Calitatea procesuala pasiva a primariei flocaviviana flocaviviana Dragi colegi, O problema interesanta care se tot discuta prin salile de sedinta. CAPACITATEA PROCESUALA PASIVA A PRIMARIEI. Speta este simpla de tot. O ... (vezi toată discuția)
Sanctiune lipsa calitate procesuala pasiva mh31 mh31 Buna ziua, Poate ma ajuta cineva cu niste lamuriri in legatura cu urmatoarea problema: societatea la care lucrez a fost actionata in judecata. In ... (vezi toată discuția)