avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, conform Deciziei nr. 25 din 27 ianuarie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, conform Deciziei nr. 25 din 27 ianuarie 2025 cu privire ...

Bună ziua.conform Decizia nr. 25 din 27 ianuarie 2025 cu privire la interpretarea dispozițiilor art. 336 alin. (2) din Codul penal, respectiv înțelesul sintagmei „aflată sub influența unor substanțe psihoactive” eu aș putea ataca pronunțarea prin care mi-a fost anulat permisul de conducere?menționez ca în raportul toxicologic am fost declarat apt de a conduce. Și dacă există șanse de câștig? Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:39, 28 Februarie 2025
Daca treaba s-a intimplat dupa aceasta decizie a ICCJ, si exista publicata in Monitorul Oficial 70 /28.01.2025, decizia respectiva e obligatorie, puteti sa o invocati. Daca e o speta anterioara, legea nu se aplica retroactiv.
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamnă, concret, "sub influență"? NzEwNWNjYT NzEwNWNjYT Ce inseamnă, concret, \"sub influență\"? Tocmai ce citisem [b]Decizia nr. 365/RC/2020[/b]. Pe scurt, un șofer a fost prins, la un test de rutină, cu ... (vezi toată discuția)
Salutare ! vă cer o opinie am fost oprit de către un echipaj ... Alfaromeo Alfaromeo Salutare ! Vă cer o opinie Am fost oprit de către un echipaj în vederea controlului de rutina,am ieșit pozitiv la salivă (meth) În urma probelor de la ... (vezi toată discuția)
Aquila scan - test substante, ajutor. andreiiov andreiiov intrebarea de mai jos am adresat-o intr-o alta postare, ceea ce as dori sa aflu acum este : citiserăm in unele locuri ca, se poate merge la judecătorie cu PV ... (vezi toată discuția)