avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna! în caz de acuzare pentru delapidare, în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna! în caz de acuzare pentru delapidare, în condițiile in ...

Buna! în caz de acuzare pentru delapidare, în condițiile in care au fost platite sumele de bani cerute, însă nu au fost efectuate zilele de muncă în folosul comunitatii și nici prezentarile la timp cerute în instanta, am primit un plic în care am fost înștiințata ca se anuleaza pedeapsa cu suspendare, “revocarea sau anularea suspendarii executarii pedepsei”, credeti ca se mai poate face ceva în ultima fază? sau singura soluție este executarea pedepsei?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 18:17, 28 Februarie 2025
Trebuiau prestate zilele de muncă în folosul comunității. Acum, în fața instanței, când se va judeca revocarea/anularea suspendării executării pedepsei, trebuie să aduceți dovezi clare, din care să rezulte motivele pentru care nu ați prestat munca în folosul comunității. Partea bună a situației e că ați plătit prejudiciul. Sunt ceva speranțe...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutii delapidare dorinagina dorinagina Buna ziua, ce risc in cazul unei acuzatii de delapidare? am avut probleme in familie si am luat in mod repetat sume de bani de la serviciu,eu avand functia ... (vezi toată discuția)
Anularea suspendarii executarii pedepsei MateescuMihaela MateescuMihaela Buna ziua. Am fost condamnat la o pedeapsa de 2 ani cu suspendare intr-un dosar penal. In luna mai 2019 se termina cei 2 ani de supraveghere. Am primit azi, ... (vezi toată discuția)
Neîndeplinirea obligații civile Banicasorinadrian93 Banicasorinadrian93 Bună seara. Fără sa întru prea mult în detalii aiurea va întreb cu respect: Sunt în probațiune dintro cauza penala, am îndeplinit aproape toate ... (vezi toată discuția)