avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare medicala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare medicala

Sunt în concediu de creștere copil.
Copilul împlinește 2 ani pe 21.07.2025.
Ar trebui sa ma intorc la munca când copilul face 1 an și 10 luni (21.05)
Am contractul de munca suspendat pana când copilul împlinește 2 ani (21.07)
Tatal nu își va lua lunile tatălui, el ducandu se în continuare la munca.
Eu nu vreau sa ma intorc la munca când copilul împlinește 1 an și 10 luni, ci vreau când împlinește este 2 ani.
Știu ca voi fi casnica și nu voi avea niciun venit în aceste 2 luni.
Voi fi asigurata medical pana la 21.05 inclusiv, adică pana când fata împlinește 1 an și 10 luni?
Pot fi coasigurat la locul de munca a soțului meu?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez ... Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez de stimulent,dar fetita implineste 2 ani in 6 sept 2021) si a tocmai am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,sunt in concediu de crestere copil,pe 11 februarie ... cristinaflorentina cristinaflorentina Buna ziua,sunt in concediu de crestere copil,pe 11 gebruarie implineste 2 anisori,cand ar trebui să ma intorc la serviciu?o cunostinta mi-a zis ca sa intors ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului ramona727 ramona727 am o fetita nascuta in data de 27.08.2012 si inca nu am intrat in concediu de crestere a copilului.Daca aleg un an, in ce luna trebuie sa revin la locul de ... (vezi toată discuția)